Gündemden Haberler

New York’ta sokak ortasında bulunan cansız vücudun sahibi ünlü oyuncu Frank Vallelonga Jr çıktı.

New York‘un Bronx bölgesinde 28 Kasım Pazartesi sabah saatlerinde sokak saatlerinde cansız vücut bulundu. Polis takımları, olay yerinde hayatını kaybeden kişinin Oscar ödüllü “Green Book” sinemasında rol alan Amerikalı oyuncu Frank Vallelonga Jr. olduğunu belirledi.

1 KİŞİ GÖZALTINDA

New York Kenti Polis Departmanı, olayın akabinde bir kişinin gözaltına alındığını ve cesedi gizlemekle suçlandığını açıkladı. Bedeninde rastgele bir darp izi bulunmayan Vallelonga Jr.’ın vefat sebebinin, isimli tıp uzmanları tarafından araştırıldığı belirtildi.

FRANK VALLELONGA JR KİMDİR?

Frank Vallelonga Jr, Amerikalı oyuncu Tony Lip’in oğludur.Frank Vallelonga Jr, Oscar ödüllü “Green Book” sinemasında amcası Rudy Vallelonga’yı canlandırdı. Green Book sineması, babası Vallelonga’nın babası Tony Lip’in sürücülüğünü yaptığı piyanist Dr. Don Shirley ile olan kıssasını bahis alıyor. Frank Vallelonga Jr, Doğum Günü Pastası, Gravesend, The Neighborhood, Yeşil Rehber, All In, The Signs of the Cross, Soprano Ailesi, A Brilliant Disguise sinemalarında rol aldı.

New York’ta sokak ortasında bulunan cansız vücudun sahibi ünlü oyuncu Frank Vallelonga Jr çıktı.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu