Gündemden Haberler

MHP’li ilçe başkanı, MHP’li eski yöneticiyi öldürdü

Ankara’da, MHP eski il yöneticilerinden Ferhat Özcan, tartıştığı MHP Ankara Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci tarafından iş yerinde öldürüldü.

Olay, öğleden sonra Pursaklar ilçesinde meydana geldi. MHP’nin eski Ankara il yöneticilerinden Ferhat Özcan ile MHP Ankara Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci arasında iş yerinde, iddiaya göre İYİ Parti afişi astığı gerekçesiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ekinci, Özcan’ı tabancayla vurdu. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ferhat Özcan, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.  Cinayeti işleyen Mehmet Ersin Ekinci ise gözaltına alındı. 

İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA

DHA’nın aktardığına göre İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise Özcan’ın İYİ Parti afişi astığı gerekçesiyle saldırıya uğradığı iddiaları reddedildi. Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Ankara’nın Pursaklar İlçesi’nde meydana gelen ve MHP’nin Ankara eski İl Yöneticileri’nden Ferhat Özcan’ın ölümüyle sonuçlanan cinayetle ilgili olarak bazı basın yayın kuruluşlarında doğru olmayan iddialar yayınlanmıştır. Ferhat Özcan’ın, İYİ Parti afişi astığı için öldürüldüğü iddiası doğru değildir. Olayın partimizle herhangi bir ilgisi yoktur. Hiçbir şey, insan hayatından daha önemli olamaz. Saldırıda hayatını kaybeden Ferhat Özcan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.”

Öte yandan Özcan’ın, kendisini öldüren Ekinci ile aynı karede olduğu bir fotoğraf ortaya çıktı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu