Gündemden Haberler

Sandık başında 3 kişi hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi ülke genelinde devam ederken, 3 ayrı ilde sandık başında kalp krizi geçiren toplam 3 kişi hayatını kaybetti. 

Rize’nin Pazar ilçesinde çay alım yerinde kurulan sandıkta AKP’nin sandık görevlisi olan Şeref Kurt, aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kurt’a ilk müdahaleyi sandıkta oy kullanmaya gelenler ve görevliler yaptı. İhbarla gelen sağlık görevlilerinin kalp krizi geçirdiğini tespit ettiği Kurt, ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kurt, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

OY KABİNİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde de 75 yaşındaki Aysel Ulusoy, oy kullanmak için yakınları ile birlikte sandık kurulan Çevreli Camisi lokaline geldi. Seçim pusulasıyla oy kabinine giren Ulusoy, aniden fenalaşıp yere yığıldı. Görevliler tarafından ilk müdahalesi yapılan Ulusoy, yakınları tarafından Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Ulusoy, kurtarılamadı.

85 YAŞINDAKİ YURTTAŞ, HAYATINI KAYBETTİ

Giresun’un Espiye ilçesinde de oy kullanmak üzere Cibril Mahallesi Kırcaahmetli mevkisindeki köy odasına gelen 85 yaşındaki İsmail Yıldız, bir anda fenalaştı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinde kalp krizi geçirdiği belirlenen Yıldız, hayatını kaybetti. (DHA)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu