Gündemden Haberler

Rezidanstan düşen çocuk hayatını kaybetti

İstanbul’da 14 yaşındaki Elif Naz S. isimli çocuk, 15 katlı bir rezidansın terasından aşağıya düştü. Ağır yaralanan çocuk, hastanede hayatını kaybetti.

Kağıthane ilçesi Talatpaşa Mahallesi’nde dün saat 20.00’da meydana gelen olayda, iddiaya göre 15 katlı rezidansın 7. katındaki bir dairede yaşayan 14 yaşındaki Elif Naz S. isimli çocuk akşam saatlerinde ailesiyle tartıştı. Çıkan kavga sonrası rezidansın terasına çıkan 14 yaşındaki çocuk, henüz bilinmeyen bir nedenle terastan aşağıya düştü ve ağır şekilde yaralandı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Elif Naz S.’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Elif Naz S., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şüpheli ölüm sonrası olay yeri inceleme ekipleri de olay yerinde bir süre çalışma yaptı. Geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri, ölümün intihar mı yoksa kaza sonucu mu olduğunu araştırıyor. (İHA)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu