Gündemden Haberler

Soğanla alay edenler, yetimlere ne yapsın…

Kılıçdaroğlu, gündemdeki soğan fiyatlarına da işaret ederek dul ve yetim aylıklarına ilişkin paylaşımda bulundu ve “Soğanla alay edenler, çocukların yetersiz beslenmesine gülenler, yetimlere ne yapsın…” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yeni vaatlerini duyurdu. “Sürekli yüksek yetenek inşasından bahsediyorum; tabi ki önce bu yetenekleri yetiştirecek olan akademisyenlerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi gerekiyor” diyen Kılıçdaroğlu, “Akademisyenlerin özlük haklarında ve gelirlerinde hemen iyileştirmeler yapacağız” dedi.

Twitter paylaşımlarında soğan fiyatlarında fahiş artışlar sonrası başlayan tartışmalara da değinen Kılıçdaroğlu, “Yakından takip ettiğim diğer bir mesele de dul ve yetim aylıkları. Onları da unutmuş durumdalar. Soğanla alay edenler, çocukların yetersiz beslenmesine gülenler, yetimlere ne yapsın… Onu da hemen halledeceğiz. Hemen!” ifadelerini kullandı. 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu