Gündemden Haberler

İmamoğlu: Milletin Kızılay’a güveni kalmadı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kızılay’ın sosyal medyadan “Ulusal kan stoklarımız asgari seviyenin altına düşmüştür” uyarısında bulunmasına ilişkin açıklama yaptı.

Twitter hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, Maraş merkezli depremlerin ardından çadır sattığı ortaya çıkan Kızılay’a duyulan güvenin azaldığına dikkat çekti.

İmamoğlu, “Kızılay’ın başındaki şahıs bu görevde olduğu müddetçe kan bağışı sorun olmaya devam edecek. Emin olun, bu yönetim görevden alındığı anda bağışlar hızla artacaktır” dedi.

İmamoğlu, Twitter mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Kızılay çok kan kaybetti. Kızılay’ın başındaki şahıs bu görevde olduğu müddetçe kan bağışı sorun olmaya devam edecek. Bu yönetime milletin güveni kalmadı. Ertelenen ameliyatlar, tükenen stoklar büyük sorun! Emin olun, bu yönetim görevden alındığı anda bağışlar hızla artacaktır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu