Gündemden Haberler

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın ‘mülakat’ vaadine yanıt

CHP Genel Başkanı ve Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “mülakatı kaldıracağız” vaadi ile ilgili, “Erdoğan, benim projelerimi artık sadece konuşabilirsin, imza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim” açıklamasında bulundu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara’da düzenlenen AKP Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda “Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak, gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız” vaadinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın bu vaadine sosyal medyadan yanıt verdi.

‘BENİM PROJELERİMİ ARTIK SADECE KONUŞABİLİRSİN’

Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Önce mülakatla torpille bütün gençleri sakatla, sonra seçime sayılı gün kala, benim projelerimle kendi yaptığın rezaleti kaldırma sözü ver. Erdoğan, benim projelerimi artık sadece konuşabilirsin, imza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu