Gündemden Haberler

TİP’ten Bahar Feyzan’a manevi tazminat davası: Depremzedeler yararına kullanılacak

Türkiye İşçi Partisi (TİP), partinin seçim döneminde CHP’den 30 milyon TL aldığını iddia eden Bahar Feyzan’a manevi tazminat davası açılacağını duyurdu. TİP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, davadan elde edilecek gelirin depremzedeler yararına kullanılacağı açıklandı.

Bahar Feyzan, internet sitesinde yer ala köşe yazısında TİP’in seçim döneminde CHP’den 30 milyon TL aldığını iddia etti. İddianın iftira olduğunu duyuran TİP, Feyzan’a manevi tazminat davası açacaklarını duyurdu.

‘TAZMİNATIN TAMAMI DEPREMZEDELER YARARINA KULLANILACAK’

TİP’in yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bahar Feyzan adlı kişinin, partimizin seçim döneminde CHP’den 30 milyon TL aldığına dönük iftirası hakkında parti avukatlarımız suç duyurusunda bulunacak ve hem kendisine hem de bu iftirayı yayanlara manevi tazminat davası açılacaktır.

TİP’in merkezi seçim bütçesi, düzen partilerinin bir ilçe örgütünün bütçesinden dahi düşüktür. Bu dava vesilesiyle yalnızca emekçilerin katkılarıyla oluşturduğumuz seçim bütçemiz hakkındaki iftirayı ortadan kaldırmakla kalınmayacak; halkın parasının aktarıldığı kimi partilerin gereksiz harcamalarıyla hangi ‘gazetecilerin’, reklamcıların veya araştırmacıların da zengin edildiği anlaşılacaktır.

Ayrıca müfterilerden elde edilecek tazminatın tamamı depremzedeler yararına kullanılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu