Gündemden Haberler

Esenyurt’taki saldırıya ilişkin tüm şüpheliler yakalandı

Esenyurt’taki bir tekel bayisinde, 2 kişinin öldüğü saldırıya ilişkin açıklama yapan Bakan Ali Yerlikaya, tüm şüphelilerin yakalandığını açıkladı ve “Olumsuz algı oluşturmak için boşuna çabalamayın” dedi.

İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki bir tekel bayisinde 2 kişinin öldürüldüğü olaya ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yerlikaya, bir kişinin de yaralandığı saldırıya ilişkin açıklamasında, tüm şüphelilerin yakalandığını belirtti.

Türkiye’nin pek çok noktasında silahlı saldırı ve asayiş olaylarında hayatını kaybedenler ve yaralananlar olurken, Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “algı” iddiasında bulundu.

Yaşananlara ilişkin iktidara eleştiriler yöneltilirken, Yerlikaya paylaşımında “Olumsuz algı oluşturmak için boşuna çabalamayın. Güvenik güçlerimiz toplum düzenini bozanları, suç işleyenleri hukuk önüne çıkartmaya kararlıdır” ifadelerini de kullandı.

Yerlikaya, şüphelilerin polis aracından emniyete götürüldüğü anlara ilişkin bir video da paylaştı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu