Gündemden Haberler

İstanbul’da IŞİD operasyonu: 5 tutuklama

Radikal İslamcı terör örgütü IŞİD’e yönelik İstanbul’da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5’i tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yapılan çalışmaların ardından, eylem hazırlığında oldukları belirlenen DEAŞ Terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Operasyona ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye’de eylem hazırlığı içerisinde oldukları belirlenen IŞİD mensuplarına yönelik olarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda, 9 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Şüphelilerin, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin verdiği bilgiler doğrultusunda gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Açıklamada, 3 kişinin ev hapsi ile bir kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı kaydedilirken, 5 kişinin de tutuklandığı bilgisi paylaşıldı. (DHA)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu