Gündemden Haberler

Akbelen’e giden Muharrem İnce’nin konuşmasına yurttaşlar tepki gösterdi

Muğla’nın Milas ilçesinde ağaç katliamının sürdüğü Akbelen’deki direniş alanına giden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, burada yaptığı konuşmasında “Sonuç almak istiyorsanız ciddi bir şekilde, şov yapmadan eylem yapmanız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Akbelen Ormanları’nda, Limak Holding ve IC Holding ortak iştiraki YK Enerji’ye ait Yeniköy-Kemerköy santralinde kullanılacak kömür için maden sahasının genişletilmek istenmesine karşı İkizköylülerin ve doğa savunucularının başlattığı direniş sürüyor.

‘ŞOV YAPMADAN EYLEM YAPMANIZ GEREKİYOR’

BirGün’den Asena Tunca’nın haberine göre, bugün direniş alanını ziyaret eden ve burada bir konuşma yapan Muharrem İnce, yurttaşlardan tepki gördü.

Konuşmasında direnen doğa savunucularını eleştiren İnce, “Sonuç almak istiyorsanız ciddi bir şekilde, şov yapmadan eylem yapmanız gerekiyor” ifadelerini kullandı. Sözleri tepki çeken İnce, gerginliğin ardından bölgeden ayrıldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu