Gündemden Haberler

BİM’in MHP ile hengamesi borsaya da yansıdı! Market zincirinin payları tepetaklak oldu

Mhp Genel Lideri Devlet Bahçeli, partisinin küme toplantısında her gün arka arda gelen artırımlarda hatanın marketlerde olduğunu söyleyerek “Sürekli artırım yapan zincir marketlerin FETÖ ile irtibatlarının araştırılması gerektiğini düşünüyorum. Açgözlülere müsamaha gösterilmemelidir. Mutfaklarımıza karabasan üzere çöken kim varsa, iki yakasından tutmak devletin asli vazifesidir” sözlerini kullanmıştı. BİM İcra Heyeti Üyesi Galip Aykaç, Bahçeli’nin FETÖ çıkışına “FETÖ örgütü ile bizi tehdit eden parti başkanlarına söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin hoş insanları sizlerin palavralarına hiçbir halde prestij etmediler” biçiminde cevap vermişti.

SEMİH YALÇIN DA TARTIŞMALARA DAHİL OLDU

HİSSELER ÇAKILDI

Aykaç’ın MHP ile girdiği polemik, BİM’in paylarına darbe indirdi. 7 Kasım’da 146 TL ile tepeyi gören BİM payları yaşanan tartışma sonrası bugün yüzde 5’ten fazla düşerek 123 lira düzeylerine indi.

MİGROS VE ŞOK’DA DA DÜŞÜŞ VAR

Rekabet Heyeti’nin 15 Aralık’taki kesin kararın çıkmasına az bir vakit kala Şok Marketler ve Migros’un paylarında de düşüş yaşanıyor. Migros’un hissleri yüzde 4’ten fazla, Şok’un payları ise yüzde 3’ten fazla düşüş gösterdi.

BİM’in MHP ile hengamesi borsaya da yansıdı! Market zincirinin payları tepetaklak oldu

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu