Gündemden Haberler

Bu dergi pahalı mı geldi, Reis sayesinde

Haftalık mizah dergisi LeMan, Mahir Akkoyun’un tasarladığı ve gözaltına alınmasına gerekçe gösterilen “Reis sayesinde” etiketini kapağına taşıdı. Erdoğan’a yer verilen kapakta, “Bu dergi pahalı mı geldi, Reis sayesinde” ifadeleri yer aldı.

Tasarımcı Mahir Akkoyun, hayat pahalılığı ve enflasyonu eleştirmek amacıyla, “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” yazılı çıkartmalar tasarlamış, çıkartmaların marketlerde çok sayıda ürünün üzerine yapıştırılmasının ardından da Akkoyun gözaltına alınmıştı.

İfadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan Akkoyun, “Söylediklerimden çok rahatsız oldular. Rahatsız etmeye de devam edeceğim” sözleriyle duruma tepki göstermişti.

‘BU DERGİ PAHALI MI GELDİ, REİS SAYESİNDE’

Akkoyun’un tasarımlarıyla başlayan akıma haftalık karikatür ve mizah dergisi Leman da katıldı. Derginin kapağında Erdoğan’ın bulunduğu bir etiket yer alırken, etikette “Bu dergi pahalı mı geldi, reis sayesinde” ifadeleri yer aldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu