Gündemden Haberler

Diyarbakır’da minibüs kazası: 12 kişi yaralandı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, Maraş merkezli depremlerde kaybettikleri yakınlarının mezarlarını ziyaretten dönenleri taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu biri ağır 12 kişi yaralandı.

Diyarbakır-Silvan karayolu, Bağdere mevkisinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 6 Şubat tarihli depremlerde yaşamını yitiren yurttaşların yakınlarını taşıyan minibüs kontrolden çıkarak kaza yaptı. 

Minibüsün devrilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri gönderildi. Minibüsten çıkarılan aralarında ve aralarında çocukların da bulunduğu 12 yaralı, ilk müdahalelerinin ardından Silvan Doktor Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

BİR KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Tedavi altına alınan yaralılardan hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen B.T. (73) Diyarbakır’a sevk edilirken, diğer yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldığı bildirildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu