Gündemden Haberler

Doğanay Güzelgün’ün ölümüne neden olan Temel Ünlü tutuklandı

Bisikletçi Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olan otomobilin sürücüsü Temel Ünlü teslim oldu. Ünlü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki Bostancı sahil yolunda 18 Temmuz Salı günü 05.30 sıralarında polis kontrolünden kaçan Temel Ünlü’nün kullandığı otomobil, bisiklet süren 51 yaşındaki Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu. Güzelgün’ün ölümünden sonra şüpheli Temel Ünlü kayıplara karışırken, bisikletçi Güzelgün’ün yakınları ve arkadaşları da bu süreçte yaptığı eylemlerle kaçan şüphelinin yakalanmasını istedi.

Güzelgün’ün ölümüne neden olan Temel Ünlü, haftalar sonra Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne teslim oldu. Güzelgün’ün ölümünün ardından Ünlü’nün kullandığı araçta uyuşturucu bulunduğu da görüntülere yansımıştı.

17 suç kaydı olduğu öğrenilen Ünlü, savcılık ifadesinin ardından sevk edildi Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘Taksirle ölüme neden olma’ suçundan tutuklanarak Maltepe Cezaevi’ne gönderildi. 

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu