Gündemden Haberler

‘Emperyalistlerin tamamı ‘Bay Bay Kemal’in yanında saf tuttu’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Denizli mitinginde seçmenlere seslendi. Konuşmasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “Ülkemize ve milletimize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin tamamı da ‘Bay Bay Kemal’in ve yamalı bohça ittifakının yanında saf tuttu” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine günler kala Denizli’de bulunan 29 Ekim Bulvarı’nda partisinin mitingine katılarak seçmenlere seslendi.

‘6’LI MASA ÖNCE 7’Lİ, SONRA 9’LU OLDU’

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nu isim vermeden Halkların Demokratik Partisi (HDP) üzerinden hedef alan Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Bu arada, 6’lı masa önce bölücü örgütün uzantısı partinin de katılımıyla 7’li oldu, sonra 2 belediye başkanını daha eklediler. Ne oldu, 9. Bunların yaptığı farklı bir şey. Epeyce bir kavga dövüşün ardından nihayet ‘Bay Bay Kemal’i aday olarak ilan etmeyi başardılar. Masanın adayının belli olmasıyla birlikte, PKK ve FETÖ yöneticileri de tüm güçleriyle bu isme destek vermek için, saklandıkları inlerinden başlarını çıkardılar. Nereden? Kandil’den. Kandil’den tehdide başladılar. Cudi’den, Gabar’dan, Tendürek’ten, Bestler Dereler’den. Zira artık İHA’larımızın, SİHA’larımızın, Akıncılarımızın onları o inlerde bombalamasına tahammül edemediler.

‘EMPERYALİSTLERİN TAMAMI ‘BAY BAY KEMAL’İN YANINDA SAF TUTTU’

Şimdi de zaten geliyorlarmış, gelince bu İHA’ları, SİHA’ları, Akıncıları filan bunları satacaklarmış. Sen kimsin, neyi satıyorsun? Önce kendine gel. Çünkü bunların savunma sanayi diye bir derdi yok. İşte TCG Anadolu uçak gemimiz. Sarayburnu’nda 30 bini aşkın insan ziyaret etti. Herkes coşku içinde Cumhurbaşkanı’na teşekkür ediyor, Savunma Bakanı’na teşekkür ediyor, ‘Artık biz de dünyada ilkler arasındayız’ diyor, seviniyor, mutluluğu var ama bu mutluluğa maalesef tahammül edemeyenler var. Amerika’dan Avrupa’ya ülkemize ve milletimize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin tamamı da ‘Bay Bay Kemal’in ve yamalı bohça ittifakının yanında saf tuttu. Biz ise her zamanki gibi Allah’a dayanarak, milletimize güvenerek, Cumhur İttifakı’ndaki hasbi ortaklığımıza inanarak yola revan olduk.

Biz dersimizi iyi çalıştık. Burada seçim beyannamesi var. Burada da tüm teşkilatımıza gönderdiğim seçim beyannamemizin özeti var. Biz ders yapıyoruz, çok çalıştık, iyi hazırlandık, şimdi de inşallah 14 Mayıs’ta ben vatandaşlarımla birlikte bunları sandığa gömeceğiz.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu