Gündemden Haberler

Erdoğan: İYİ Parti’ye kapımız açık

Gazetecilere ittifak tartışmalarına ilişkin konuşan Erdoğan, “Herkese kapımız açık, İYİ Parti’ye de aynı şekilde” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) grup toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yeni Anayasa için herkese kapılarının açık olduğunu ve herkesle görüşebileceklerini daha önce ifade eden Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesinde de farklı zamanlarda MHP tarafından Cumhur İttifakı’na davet edilen İYİ Parti’ye çağrı geldi. 

Gazete Duvar’ın aktardığına göre Erdoğan, seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) yönelik eleştiriler ile gündeme gelen ve 81 ilde aday çıkaracağını ilan eden İYİ Parti’ye kapılarının açık olduğunu söyledi.

Erdoğan, “İnşallah Türkiye Yüzyılı destanını Cumhur İttifakı olarak beraberce yazacak, gelecek nesillere armağan edeceğiz. Ülkesinin ve milletinin bekası, istiklali ve istikbali uğrunda verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen herkese Cumhur İttifakı’nın kapısının, tabii ortaklarımızın da rızası şartıyla açık olduğunu belirtmek isterim” diye konuştu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu