Gündemden Haberler

Erdoğan: Olay çıkarıp şehirlerimizi karalıyorlar

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitingi sırasında yaşanan taşlı saldırıya ilişkin ilk açıklamasını yaptı. Saldıra ilişkin muhalefeti suçlayan Erdoğan, “Kendi provokasyonlarıyla olay çıkarıp ondan sonra da utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’da dün düzenlenen mitingi sırasında taşlı saldırı düzenlenmiş, aralarında bir çocuğun da bulunduğu çok sayıda yurttaş vücutlarına isabet eden taşlar nedeniyle yaralanmıştı.

‘PROVOKASYONLARIYLA OLAY ÇIKARIP ŞEHİRLERİMİZİ KARALIYORLAR’

Bugün Edirne’de partisinin mitinginde konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuya ilişkin ilk açıklamasını yaptı. Yaşanan saldırıya ilişkin muhalefeti suçlayan Erdoğan, şunları kaydetti:

“Benim milletim bunlara değil ülkeyi günahını bile vermez. Kaybedeceklerini anladıkları için şimdiden çamura yatmaya başladılar. Her partinin temsilcisinin yer aldığı heyetlerin gözetiminde yürütülen çalışmaların üzerine sanki bunları bilmiyorlarmış gibi gölge düşürmeye çalışıyorlar. Bilhassa teknolojik imkanların geliştiği bir dönemde artık bu numaralar bayatladı. Kendi provokasyonlarıyla olay çıkarıp ondan sonra da utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar. Milleti tahrik ederek buna güçleri yetmeyince tahkir ederek yaşayacakları hezimete şimdiden kılıf arıyorlar.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu