Gündemden Haberler

HDP ve Yeşil Sol Parti bir araya geldi

Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin (Yeşil Sol Parti) en genel başkanları, eş sözcüleri ve Merkezi Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri, halk toplantılarında ortaya çıkan önerileri değerlendirmek ve planlanan çalıştayların takvimlendirmek üzere bir araya geldi.

HDP ile Yeşil Sol Parti arasındaki toplantı, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile Yeşil Sol Parti Eşsözcüleri Çiğdem Kılıçgün Uçar ve İbrahim Akın başkanlığında HDP Genel Merkezi’nde başladı.

Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre, toplantıda, 5 Temmuz’da başlayan halk toplantılarında ortaya çıkan öneriler değerlendirilecek ve yeni döneme dair tartışmalar yürütülecek. Toplantıda ayrıca bazı kentlerde düzenlenmesi planlanan çalıştaylar ve konferansların takvimlendirilmesi de gündeme gelecek.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu