Gündemden Haberler

İstanbul ve ilçe seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı törende yerel seçimlere ilişkin konuştu. “Biz hem bundan sonraki İstanbul seçimlerini hem de İstanbul’un ilçe seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz” diyen İmamoğlu, “Bununla yetinmeyeceğiz. Ülkemizin makus talihini yenemediğimiz bu seçimde, bir sonraki seçimde yenme konusunda da kararlı çalışmalarımızı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, çiftçilere ücretsiz verilecek yaklaşık 10 milyon kışlık sebze fidesinin Çatalca’daki dağıtım töreninde konuştu. Törene, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın da katıldı. 

TÜİK verilerine göre göreve geldiklerinden bu yana İstanbul’da tarım yapılan alanın 50 bin dekar büyüdüğünü belirten İmamoğlu, “Siz fırsat verdiğinizde, İstanbul’un da tarımla ne kadar değerli işler yapabileceğini, İstanbul’un ürettiği sahalardan İstanbullunun evine, mutfağına daha ucuz gıda temininin var olacağını, İstanbullunun hem güvenli hem lezzetli gıda ile buluşabileceğini biz insanlarımıza ispat ettik” ifadelerini kullandı.

Evrensel’in aktardığına göre İmamoğlu, ayrıca “Biz niçin bunları başarabiliyoruz biliyor musunuz? Tek farkımız var, ‘Her şeyi ben bilirim’ demiyoruz. Bilen insanlarla çalışıyoruz” dedi.

YEREL SEÇİM MESAJI

Konuşmasında, yaklaşan yerel seçimlere de değinen İmamoğlu, “Bu kürsüler vatandaşın derdini dile getirdiği kürsülerdir. Vatandaşa had bildirme kürsüleri değildir. İyi niyet temelli, ahlak temelli, bu şeffaflığı, bu katılımcılığı biz yapmaya devam edeceğiz. Bunu yaptıkça da, eksiğimiz olabilir, hatalarımız olabilir, bazı yanlışlar yapmış olabiliriz ama o yanlışlarımızı da gidereceğiz. Halkımızı memnun etmeye devam edeceğiz” dedi.

‘HEM İSTANBUL HEM İLÇE SEÇİMLERİNİ KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

İmamoğlu, sözlerinin devamında, “Göreceksiniz, umutla ayağa kalkın. Biz hem bundan sonraki İstanbul seçimlerini hem de İstanbul’un ilçe seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz. Bununla yetinmeyeceğiz. Ülkemizin makus talihini yenemediğimiz bu seçimde, bir sonraki seçimde yenme konusunda da kararlı çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yılmak yok, yolumuza devam edeceğiz. Ama vatandaşımızla yüzleşeceğiz. Yaptığımız eksikliklerden dolayı onlardan özür dileyeceğiz. Onlarla dertleşeceğiz, konuşacağız. Buradaki gibi eleştirileri alıp baş tacı edeceğiz. Önümüze vatandaşlarımızın dilek ve tavsiyeleriyle bakacağız. Milletin iktidarlarının kurulması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayınız, buradaki kardeşiniz asla vazgeçmeyen bir kardeşiniz, bunu herkes bilsin” diye konuştu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu