Gündemden Haberler

İstanbul’da yumruklu taarruza uğrayan polis memuru ateş açtı: 1 meyyit

İstanbul Fatih’te akşam hareketli saatler yaşandı. Katip Kasım Mahallesi Langa Hisarı Caddesi’nde sivil halde, vazife yaptığı üniteye giden polis memuru K.A., kıyı yolu üzerinde pitbull köpeğiyle dolaşan C.K., B.A.P. ve H.G. isimli 3 kişi ile şimdi bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

KENDİSİNE YUMRUK ATAN ŞAHSI VURDU

İddiaya nazaran; H.G., tartışma sırasında polis memuru K.A.’ya yumruk attı. Bunun üzerine silahını çıkaran polis memuru K.A., H.G.’yi silahla ateş ederek yaraladı. Karın ve kasık bölgesinden yaralanan H.G. yere yığılırken olay yerine çok sayıda sıhhat ve polis takımı sevk edildi. Sıhhat grupları, yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı H.G., kaldırıldığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

HASTANEYE AKIN ETTİLER

Olayı duyan H.G.’nin yakınları hastaneye akın etti. Hastaneye çok sayıda polis grubu de sevk edildi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil Servisi girişinde toplanan çok sayıda kişi, polis gruplarıyla vakit zaman gerginlik yaşadı. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Şimdiki

İstanbul’da yumruklu taarruza uğrayan polis memuru ateş açtı: 1 meyyit

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu