İsimler ve Anlamları

Karun İsminin Anlamı Nedir?  Kur’an’da Geçer mi?

Karun isminin ne anlama geldiğine, Karun isminin kökenine ve rengine ayrıca Karun ismiyle alakalı faydalı bilgilere, analizlere ve istatistiki bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Karun ismi ile ilgili bilgiler

Karun isminin rengi: Mavi
Karun isminin cinsiyeti:
Erkek
Karun isminin kökeni:
Arapça isimler
Karun ismi Kuran’da geçiyor mu?:
Hayır(✖) 

Karun ismi ne anlama gelmektedir? Karun ne anlama gelir? Karun ne demektir? Karun isminin anlamı nedir? 

1. Beni İsrail’de zenginliğiyle meşhur olan ve bu yüzden kendisini herşeyin sahibi gibi görmeye başlayıp Allah’a karşı büyüklenen, belki de dünya kapitalistlerinin en eskisi ve en büyüğü olan kişi. Hz. Musa dönemlerinde yaşamış bu müstekbir, ilahi kahır ve intikama uğrayarak bütün servetiyle birlikte ani bir zelzele ve tufan sonucu yerin dibine geçmiştir. 2. Hunnan ile Beni İsrail’e zulmeden Fir’avun’un müşrik nazırlarından. 3. Çok zengin kimse.

Karun ismi Osmanlıca nasıl yazılır? Karun ismi Arapça nasıl yazılır?

قارون

Karun ismi caiz mi?

Karun ismini çocuğuma koymakta herhangi bir sıkıntı var mı, çocuğuma koymak uygun mu ve dinen caiz mi diye aklınıza gelen soruların cevabına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Karun ismimiz anlam itibari ile herhangi bir sıkıntısı olmamakla birlikte anlam güzelliği olduğu için tavsiye edilen isimler arasında diyebiliriz. Karun ismini kullanmakta dinen de herhangi bir sıkıntı yoktur yani caizdir. 

Karun isminin ebced değeri nedir?

Karun:قارون

قارون = Karun isminin ebced değeri: 357

Yazı Kaynağı: https://www.ismininanlaminedirr.com/2019/11/karun-isminin-anlami-nedir.html

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu