Gündemden Haberler

Kılıçdaroğlu, Fethi Şahin’in ailesiyle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, IŞİD’ın 2016 yılında katlettiği iki askerden biri olan Fethi Şahin’in ailesi ile partisinin genel merkezinde bir araya geldi. Şahin’in ailesinin, devletin oğullarının öldüğünü kabul etmediğini, e-devlette hala “yaşıyor” göründüğünü aktardığı öğrenildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Eylül 2022’de IŞİD’in Suriye’de vahşice öldürdüğü askerlerden Fethi Şahin’in ailesini Konya Çumra’daki Arıkören Mahallesi’nde bulunan evlerinde ziyaret etmişti.

Şahin’in babası Mehmet Şahin ve akrabaları, bugün CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Ziyarette, Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik eşlik etti.

CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Şahin’in ailesi, devletin oğulları hakkında kendilerine bir açıklama yapmadığını ve “şehit”lik statüsü vermediğini, hatta öldüğünü bile kabul etmediğini, oğullarının e-devlette hala “yaşıyor” göründüğünü aktardı.

CHP’nin konuyla ilgili Meclis Araştırma Önergesi vereceği öğrenildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu