Gündemden Haberler

Kılıçdaroğlu: İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen İnce için “Sayın İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin…” açıklamasında bulundu.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muhahrrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesine ilişkin açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Benim çağrım hala geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin…” dedi.

Muhalefette yer alan partilerin AKP iktidarına karşı bir araya gelişlerinde “Halil İbrahim Sofrası” ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, Twitter paylaşımında Barış Manço’nun aynı isimli şarkısına da yer verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu