Gündemden Haberler

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Pehlivan’ tepkisi

Gazeteci Barış Pehlivan’ın beşinci kez cezaevine girmesine, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan tepki geldi. Kılıçdaroğlu, “İktidarını sahte ve montaj videolara borçlu olan Saray, medyayı sansürlemeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Kaleme aldığı bir yazı nedeniyle hakkında açılan dava sonucu 8 ay hapis cezası alan gazeteci Barış Pehlivan, bugün İstanbul Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’ne girdi.

‘İKTİDARINI SAHTE VE MONTAJ VİDEOLARA BORÇLU OLAN SARAY…’

Pehlivan’ın tutuklanarak cezaevine girmesine, Kemal Kılıçdaroğlu da Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun söz konusu paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“İktidarını sahte ve montaj videolara borçlu olan Saray; bağımsız gazetecileri sindirmeye, medyayı sansürlemeye devam ediyor… Barış Pehlivan gibi bağımsız ve cesur gazeteciler dün teslim olmadıkları gibi bugün de teslim olmayacaktır, gerçekleri daima yazmaya devam edeceklerdir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu